Sushi Hoofddorp | Hollywok – The wok experience. Wokrestaurant in Hoofddorp

Sushi Hoofddorp

Voor sushi in Hoofddorp komt u natuurlijk naar Hollywok. Bij ons kunt u genieten van de lekkerste sushi die u in Hoofddorp en omstreken kunt vinden. Niet alleen bieden wij u de mogelijkheid te komen genieten van sushi in Hoofddorp, maar ook van tal van andere verse producten. U kunt bij ons wokken en grillen, maar ook genieten van heerlijke soepen, vers fruit en salades. Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

De lekkerste sushi van Hoofddorp vindt u bij Hollywok

Hollywok staat bekend als unieke eetgelegenheid waar u tal van eetkraampjes vindt, bereidingswijzen leert en aan de slag gaat in de wokstraat. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat wij u de lekkerste sushi van Hoofddorp bieden. Wij werken dan ook uitsluitend met hoogopgeleide mensen met een ruime ervaring in het maken van de meest uiteenlopende gerechten, waaronder sushi. Nergens in Hoofddorp en omgeving vindt u de unieke specialiteiten die wij u te bieden hebben. Wij nodigen u uit sushi te komen eten in Hoofddorp. U bent van harte welkom!

Contact

Hollywok is de place to be wanneer u wilt genieten van verse sushi in Hoofddorp. Wilt u sushi komen eten in Hoofddorp? U kunt telefonisch reserveren door te bellen naar 023 – 565 11 88. Wij zijn gevestigd aan het Arnolduspark 10A. Uiteraard staan wij u ook graag vrijblijvend te woord als u meer informatie wenst. Stelt u liever een vraag per mail? Dan kunt u het online contactformulier gebruiken. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Meer informatie:

All you can eat ZandvoortJapans restaurant HaarlemmermeerJapans restaurant HoofddorpJapans restaurant SchipholOnbeperkt wokken Nieuw VennepPersoneelsfeest wokken Nieuw VennepSushi AmstelveenSushi HaarlemmermeerSushi HoofddorpSushi Nieuw VennepSushi restaurant HaarlemmermeerSushi restaurant HoofddorpSushi restaurant Nieuw VennepSushi restaurant SchipholSushi SchipholWokken Nieuw VennepWokrestaurant Nieuw Vennep